This project is read-only.

Inicijalni import koda

Sep 26, 2010 at 3:10 PM

Ovako, ja sam upravo u tfs stavio svoj prijedlog početne organizacije projekata. Radi se o tri odvojena projekta, generatoru leksičkog analizatora, leksičkom analizatoru te jednim utility projektom u koji mislim da bi trebalo stavljati zajedničke stvari. U taj utility projekt sam stavio jednu malu dodatnu Regex klasu (koju ćemo naravno morati jako proširiti) i za nju sam napisao dva testa u pratećem test projektu. U samom programu generatora leksičkog analizatora se nalazi primjer pozivanja te funkcije iz drugog projekta, potpuno je isto kao da je u istom projektu. 

U užasnoj sam strci s vremenom, ali nadam se da ću stići napisati neki kratki dokument i dati vam koju smjernicu za korištenje tfs-a, codeplexa i visual studia za ovakav oblik razvoja

Sep 27, 2010 at 4:02 PM
Edited Sep 27, 2010 at 4:09 PM

Puno hvala, ovo mi se cini kao logicna raspodjela. Nije previse komplicirano. A ovaj dokument o upotrebi alata nije toliko hitan, ionako postoji google :). Vaznije je da sto prije definiramo sucelja izmedju modula. Ja cu cim uhvatim vremena definirati strukture podataka da ti mogu dat njihov opis pa da se na temelju toga naprave neke klase koje ce bit zajednicke lexeru i generatoru. To naravno ne moras raditi sam vec cu ja staviti na grupu dokument s opisom pa ce se ukljuciti tko god hoce/zna. Nadam se da ti to nije preveliko vremensko opterecenje.